SKÖNHET / HÄLSA

Renewing face oil från ACO

ACO Face oil 

Vill tipsa mina läsare om en helt fantastiskt prisvärd face Oil – ACOs egna lilla mirakel kur för hunden. Jag personligen har gått och förälskat mig i allt som heter olja för huden. I ålder 33 så sätter livet sina spår – Huden har fått utstå många årstider, många stressiga situationer och som två barns mamma många sömnlösa nätter. Allt påverkar huden. Jag har haft väldigt svårt att hitta hudvårdsprodukter som återfuktar samt förbättrar hudens struktur och håller den len och jämn i hudtonen. ACO face Oil tycker jag funkar super bra och ger den där extra kicken i hudens lyster som vi alla eftersträvar idag. 

Oljan är dessutom prisvärd i jämförelse med alla exklusiva och dyra hudvårdsprodukter på marknaden. Och vad är inte roligare än att hitta hudvård som är snäll mot plånboken och som samtidigt fungerar lika bra.

 

 

 

 

4 thoughts on “Renewing face oil från ACO

  1. Åh skulle så gärna vilja prova, men när jag köpte Rituals face oil i början av året reagerade mitt ansikte med jordens acne attack som höll i sig i månader och resulterade i ärr. Hoppas du slipper sånna problem ☺️

    1. Oj är det sant?? aldrig hört om den reaktionen förut. Däremot vet jag att man kan få mer finnar osv. i början när man använder nya skönhetsprodukter då huden kan reagera och sen töms den på skit 😀 vilket i längden är positivt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.