VARDAGLIGT

Massa att göra inför event och hotell vistelse i morgon

Godmorgon änglar hur mår ni? Vaknade redan klockan 05.20 i morse av att Luan bestämde sig för att det var dags att vakna. Jag var lagom sugen på att kliva upp, men 1 kopp kaffe senare så var vi alla igång. Barnen är på dagis, Samir på jobbet och jag har precis hängt tvätt, kastat in en ny tvätt i maskinen, skurat golv, diskat, bäddat och kört på för att kunna sätta mig ner och njuta av dom timmarna jag har innan barnen kommer hem igen. Har lite saker att rodda med inför i morgon när jag ska till Stockholm. Behöver b.la smörja mig med “svart på en kvart” haha brun utan sol alltså, bättra på den rosa färgen i håret, packa lite saker i väskan eftersom vi stannar på hotell under natten osv. Har lite att jobba på med bloggen också. 

VAD SKA NI GÖRA AV DAGEN?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.