SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSATÄVLINGAR

TÄVLING – Vinn exklusiva presenter från Members.com

Okej girls and boys nu är det tävlingsdags här i bloggen och inne på Girls Edition. Såhär ligger det till: Nu kan hela 3 stycken av er vinna otroligt fina vinster. som ni kan ge till er själva i present eller varför inte ge bort det i julklapp till någon ni håller kär.

  • 2 kit av IRIS AROMA TRIO från DECLÉOR (värde 935:-).
  • 1 kit av ZOE AYLA 10 PIECE BRUSH SET (värde 579:-). 

Tävlingsregler:

Reglerna är simpla – du får helt enkelt in på din Instagram och börjar följa Members.com.
Det är Members.com som sedan kommer dra 3 vinnare och skicka ut vinsten till er (inte jag). Tävlingen pågår ända fram till 30/11 så det finns gott om tid. Jag kommer givetvis att se till att detta inlägg ligger synligt på bloggen fram tills dess. 

Ta hand om er och ha en fin dag

 

5 thoughts on “TÄVLING – Vinn exklusiva presenter från Members.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.