RESOR / HOTELL

Grand Hotel saltsjöbaden

För 2 veckor sedan checkade vi in på Grand Hotel i Saltsjöbaden i Stockholm. Vilket otroligt hotell i toppklass måste jag säga, vi kände oss som royaliteter under vår vistelse på hotellet. Vi valde deras superiorrum som vi var mer än nöjda med. Vi hade balkong på rummet, stor skön dubbelsäng, relaxing avdelning samt stort badrum med badkar – Se beskrivning nedan.

 

Våra Superiorrum är vackra och rymliga rum mellan 20 – 30 kvm, alla med havsutsikt. Dessa rum är smakfullt och klassiskt inredda, med generösa ljusinsläpp. Alla rum har badkar och de flesta har balkong. Notera att rummen kan skilja sig i utformning och utseende.

Pris: från 1895:- inklusive skatter & avgifter
Weekend paket för 2 personer 3.595:- inklusive skatter & avgifter

 


Otroligt vacker miljö i Sthlms vackra skärgård.

Grand Hotel Saltsjöbaden (officiellt Grand Hôtel Saltsjöbaden) är ett hotell i Saltsjöbaden i Nacka kommun. Hotellet byggdes på initiativ av K. A. Wallenberg och invigdes 1893 av kung Oscar II.[1] Hotellet var i familjen Wallenbergs ägo fram till 1999. Det ägs sedan 2015 av fastighetsbolaget Lustgården AB.

Hotellet är magiskt, det är som att klicka in i en helt ny värld eller bli tillbaka kastad i tiden, en riktigt upplevelse för allt och alla. Miljön kring hotellet är skärgårdsmiljö, från vårt rum hade vi balkong med utsikt över hamnen och havet – Magiskt. Vi kommer absolut att checka in för en weekend inom kort och utforska mer av området Saltsjöbaden och även fråga personal på plats om det finns chans till att fotografera olika rum och ytor på hotellet för en maximal upplevelse här på bloggen. 

 

 

4 thoughts on “Grand Hotel saltsjöbaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.