VARDAGLIGT

Thank god it’s friday

Godmorgon änglar sov ni gott inatt? Jag gick och la mig runt 23.30 igår kväll och somnade gott. Vaknade dock redan klockan 05.30 första gången av att Luan vakna (som vanligt) och precis när vi somna om så vaknade Ledri *typiskt*. Men vem sa att livet med två små barn skulle vara en bal på slottet? Morgonen har i alla fall varit igång ett bra tag och jag ska snart ta tag i lite saker då vi åker till Stockholm för att checka in på hotell inatt + gå på Friends tables invigning. Ska bli ett mysigt dygn i Sthlm, hoppas bara att jag kommer in i den där andra andningen rätt snabbt ikväll så jag inte känner mig helt slut när jag behöver energin som mest. 

Innan vi åker iväg ska Samir springa till posten och hämta ut mitt samarbete med JFR.se som jag tror kommer passa perfekt att fota nu under helgen i Sthlm. Kommer bli massa jobb under helgen, men hay bara roligt, älskar mitt arbete med mina sociala medier. Lika bra att få så mycket som möjligt gjort innan jag åker till Marbella på onsdag.

VAD SKA NI GÖRA DENNA MULNA FREDAG?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.