EVENT,  MAT & DRYCK

Friends Table by d.brand x friends

Vilken kväll vi hade på d.brand x Friends nya koncept Friends Table på Fridhemsgatan 43 i Stockholm. Vår älskade vän Damon “grundaren till d.brand” har ännu en gång slagit på stort och gett sig in i restaurang branschen med ett “MER” än lyckat resultat. På plats blev vi bjudna på drinkar i toppklass och fick bekanta oss med miljön inne på unika Friends table. 

Friends Table

När du kliver innanför dörrarna på Friends Table blir du tagen av den unika och coola miljön. Till vänster om dig ser du den stora baren som i sin tur ansluter till den härliga middagssalen. Jag älskar färgerna grönt som matchar de guldiga och svarta detaljerna. Hela middags delen ger en känsla av lugn och ro – Grönt är skönt! 

Ett koncept som jag älskade med Friends Table är att man kan skapa event, företagstillställningar, mingel samt after works. Ett perfekt ställe om jag som influenser skulle vilja ordna något extra utöver för mina kolleger i branschen. Även ett ställe att ordna med grupp träffar genom Girls Edition där jag är admin. Damon är min högra hand och är den som kommer se till att det blir perfekt den dagen jag roddar i nått.

Rekommenderar Friends Table starkt
Tack för en oförglömlig kväll

 


d.brand x FRIENDS

Tittar du till vänster ser du avdelningen för d.brand x fridens kollektion (skor, jackor osv). Det är d.brand familjen som jag tillhör som influenser och jag tror framtiden med Damon kommer vara super inspirerande och rolig. Han berätta lite snabbt om kommande projekt han har i tanken och det ska bli kul att följa honom i hans resa.


Barber shop – Beard Brother

Kliver du rakt in i lokalen och går några trappsteg ned så kliver du in i the Barber shop där b.la Beard Brother säljer sina produkter. Skaparen av Beard Brother Stefan som vi träffat på ett gäng gånger nu var på plats. Vi hängde loss ett tag under kvällen – Vilken amazing kille och vilken historia bakom succén av hans populära ekologiska skäggprodukter. Tänk er att han stod hemma i sitt kök och kokade vax på spisen. Idag åker han till Dubai för att skriva kontrakt med diverse människor inom branschen. Blir så imponerad och inspirerad av människor som tar sina drömmar till en ny nivå. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.