MAT & DRYCK,  RESOR / HOTELL

Godmorgon från Birger Jarls hotell

Godmorgon från BirgerJarls hotell i Stockholm. Wow vilken vistelse, har haft världens mysigaste hotellrum / lägenhet – Sovrum, kök och vardagsrum 2 toaletter, hall. Tv i sovrum, tv i vardagsrum och bara massa skön lyx. Vi har precis varit nere och ätit frukost i restaurangen, är mättare än jag varit på länge. Frukost buffén här på Birger Jarl är verkligen en upplevelse i sig. Jag och Samir har bott på många hotell, men detta tar priset i frukost kan jag lova. 

Vi har utcheckning vid 14 tiden. Vet inte om vi ska dra vidare på något i Sthlm eller om vi åker direkt hem. För min del spelar det verkligen ingen roll. Är så nöjd över vistelsen som den är. Eventet igår var super, kul att träffa Julia, Christina, Pernilla och Kim och en massa andra ansikten. B.la grabbarna från Beard Brother – Dom är helt amazing. Den här staden änglar är det bästa jag vet. Stockholm i mitt hjärta verkligen, min hemstad. Spelar ingen roll vad folk säger, inget slår Stockholm för mig.

VAD SKA NI GÖRA IDAG?

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.