MAT & DRYCKRESOR / HOTELL

Godmorgon från Birger Jarls hotell

Godmorgon från BirgerJarls hotell i Stockholm. Wow vilken vistelse, har haft världens mysigaste hotellrum / lägenhet – Sovrum, kök och vardagsrum 2 toaletter, hall. Tv i sovrum, tv i vardagsrum och bara massa skön lyx. Vi har precis varit nere och ätit frukost i restaurangen, är mättare än jag varit på länge. Frukost buffén här på Birger Jarl är verkligen en upplevelse i sig. Jag och Samir har bott på många hotell, men detta tar priset i frukost kan jag lova. 

Vi har utcheckning vid 14 tiden. Vet inte om vi ska dra vidare på något i Sthlm eller om vi åker direkt hem. För min del spelar det verkligen ingen roll. Är så nöjd över vistelsen som den är. Eventet igår var super, kul att träffa Julia, Christina, Pernilla och Kim och en massa andra ansikten. B.la grabbarna från Beard Brother – Dom är helt amazing. Den här staden änglar är det bästa jag vet. Stockholm i mitt hjärta verkligen, min hemstad. Spelar ingen roll vad folk säger, inget slår Stockholm för mig.

VAD SKA NI GÖRA IDAG?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.