INFLUENCER LIFE,  TANKAR

Framgång kommer inte gratis – Hårt slit och investeringar är vad som krävs!

Hej änglar hur mår ni? Jag mår så fruktansvärt bra och då menar jag riktigt bra. Jag låg och funderade mycket över mitt liv inatt. Jag är så tacksam mot mig själv att jag tagit mig dit jag är. Jag har på egen hand under så många år krigat som ett djur för att skapa mig det livet jag idag lever och jag har gjort det bra om jag får säga min mening. Och vid min sida senaste åren har jag haft min älskade man Samir som stöttat mig i allt jag velat och trott på. Som jag skrev i ett tidigare inlägg – Så viktigt att ha personer vid din sida som stöttar dig och tror på dig. Det har varit väldigt avgörande för allt jag gör idag.

En del människor verkar tro att allt är gratis, att framgång kommer genom noll ansträngning. Tyvärr är det inte så simpelt – Det är ett hårt arbete dagligen. Som många av er vet har jag varit bloggare i 13, men på den nivån jag är idag under några år. För att nå hit har jag utan överdrift lagt mellan 13-15 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Vi räknade ut att vi lagt över 80.000:- på bara bloggmaterial – Datorer, kameror, objektiv, retuscherings program, tillbehör till kameror osv. Det har gått upp och ned, jag har fått ändra om i kategorier, försökt hitta nya koncept. Jag har blivit nekad samarbeten, bytt bloggportaler massor med gånger för att hitta rätt, tackat nej till fester och umgänge på ledig tid för att lägga arbetstid här inne. Men jag gav aldrig upp, jag fortsatte och jag ansåg att varje spenderad krona på bloggandet varit väl spenderade pengar. 

Karriären blir vad du gör den till..
Oavsett vad man vill kämpa för, vart man vill komma så måste man inse att det krävs hårt slit. Ingen kan ta dig till topp om du själv inte jobbar för det. Lyckas med dina koncept är inte en omöjlighet, man måste bara förstå att man kommer behöva offra en del saker på vägen för att nå dit – Framför allt pengar och tid. För att tjäna så måste du våga investera! Något en del personer verkligen måste ta till sig är: det räcker inte med att bara känna folk i branschen, folk kommer aldrig göra dig framgångsrik, det är något du på egen hand måste lösa. Hur framstår du som person, vart syns och hörs du, hur uppfattar folk dig ute i minglet? Alla bitar måste falla på plats och där är det du som är bossen för din egna marknadsföring. 

LYCKA TILL MED ALLT NI VILL LYCKAS MED I LIVET

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.