FASHIONFÖR MÄNSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Limited edition kollektion by – Peter Englund Epic Productions

Äntligen får jag publicera detta inlägg som jag så länge väntat på – Bilderna från fotograferingen av Peter Englund – P.E.E.P Stockholms Epic Productions Limited edition kollektion för herrar som min fästman fotades för. Jag säger bara WOW. Det ser ut som Samir, men jag är inte van att se honom såhär på bild och i såna här kläder. Personligen bara älskar jag stilen den är Magic. 

Jag älskar när man tar ut svängarna inom design, när man vågar experimentera med material, former och färger. Jag älskar när man vågar lägga till något som vi inte tycker här hemma i en “normal” outfit. Detta är precis det konceptet som  står för i mina ögon. Han är den designern på Svensk mark som ser charmen i att leka loss. Därför blev jag så glad när min fästman Samir Lakna blev tillfrågad att ställa upp som modell inför hans nya herr kollektion som kommer ut i en Limited Edition laga våren 2019. Som jag väntat på att se alla bilder. Jag är blown away – Dom är amazing på alla sätt och vis.

Fotograf: Orlando G Boström


När lanserar kollektionen ?

Hela kollektionen Limited Edition kommer att lanseras under våren 2019. Men man kan reda nu beställa delar av den via Peter Englunds Ateljé i Stockholm. Så för alla er män som känner att detta är ett måste för att sticka ut ur mängden – Kontakta Peter Englund genom Facebook här eller gå in på P.E.E.P Stockholms hemsida, där finns alla uppgifter.

 

Följ Samir Lakna på Instagram
Klicka på ikonen

 


Vem är Peter Englund?

Gå in här och se vilka uppdrag Peter haft under åren som gått. Peter jobbar ihop med Sveriges kändaste artister och stylar inför diverse tv program, scen uppträdanden osv. Han syns på röda mattan överallt, med dom mest kända ansiktena vid sin sida, alla vill bli stylade av honom..varför? För Peter är den bästa. Han tänker utanför boxen, han vågar ta ut svängarna, leka med färg, form och leker ihop ideér som inte många designers hade haft kreativiteten att komma på.

Exempel på han arbete:

  • Wahlgren & Wistam. Styling till Wahlgrens värld, TV3.
  • Tony Irving, Let´s dance TV4 Styling, kostymdesign/produktion
  • Renaida Braun, Melodifestivalen 2018. Styling.
  • Shirley Clamp Scenkläder 2017 Design och styling
  • Gigi Hamilton Grammis 2017 Design och styling
  • Inner beauty Makeup store Styling av catwalkmodeller


Info om Peter:

Peter Englund är inte formellt utbildad i design, sömnad, artisteri eller något annat  konstnärligt, men har visat att vilja, envishet och kreativitet kan räcka för att få ägna livet åt något som för honom känns meningsfullt. “Att ha möjlighet att jobba med det jag älskar och dessutom få samarbeta med andra människor som brinner lika starkt för att skapa inom olika områden, gör att jag har svårt att sova på nätterna för att jag längtar till jobbet”, säger Peter

Peter började 2002 jobba som dragshowartist i Diamond Dogs och har sedan dess jobbat som programledare i tv, sjungit i eget dansband och även i det egna discokonceptet Disconun, gjort musikal på Oscarsteatern, skrivit och producerat musik och shower, skapat kläder till sig själv och många andra på scen och på tv och samtidigt byggt upp P.E.E.P Stockholm (Peter Englund Epic Productions) till ett koncept som för många imoch utanför nöjesbranschensymboliserar kreativitet, frihet och kärlek till skapande utan några egentliga begränsningar för fantasin.

“Jag har jobbat hårt på att släppa mina egna fördomar och begränsande tankar om vad som är kreativt tillåtet och inte tillåtet och vad andra ska tycka. Jag har också insett att den ende som kan och ska kunna döma mig för vad gör och skapar är jag själv”, fortsätter Peter. All verksamhet och kompetens inom P.E.E.P Stockholm (Peter Englund Epic Productions) finns samlad under samma tak i centrala Stockholm och på den välplanerade ytan visar Peter och hans medarbetare att det enda som stoppar kreativitet är de förutsättningar man själv skapar.

Följ Peter Englund på Instagram
Klicka på ikonen

 

5 thoughts on “Limited edition kollektion by – Peter Englund Epic Productions

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.