INFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

När tekniken strular mitt i samarbetet

Hej mitt i natten.. sitter här och försöker få igenom en rätt stor beställning på ett kommande samarbete som jag har ihop med Members.com under december månad (ni kommer älska det).  Meeeeen tekniken är inte på min sida ikväll och när jag trycker på att komma vidare med min beställning så står allt och tuggar, så har det varit hela kvällen. Jag har suttit med den här beställningen ända sen 10 tiden i morse nu är så trött i huvudet haha. Och sen så ska jag få till alla inlägg hela 24 stycken. Jag antar att ni vet vad som är i görningen – Yes det kommer en jul kalender inne hos Jellicas ihop med Members i år. Det betyder att jag kommer dra en vinnare varje dag som vinner sjukt fina saker – Så håll koll på bloggen under december månad det kommer bli fett.

4 thoughts on “När tekniken strular mitt i samarbetet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.