VARDAGLIGT

En liten kvälls hälsning från Paradiset

Hej älsklingar, klockan är bara 23 på kvällen och jag har faktiskt lagt mig i sängen. Vi kom ju fram till Marbella idag, men efter en tidig morgon och resande halva dagen så var både jag och mamma så otroligt trötta. Jag vilade hellre idag och känner mig utvilad till i morgon. Har sänt några lives under dagen som lovat och under dom kommande dagarna hade jag tänkt visa er såååå mycket saker här ifrån – Så gå med i Girls Edition där jag sänder mina lives ifrån.

Det är så otroligt skönt att vara tillbaka i Marbella även om det bara är 1 vecka. Jag har verkligen längtat efter lite tid att återhämta mig och få ny inspiration. Det här är verkligen perfekta platsen för det, älskar Spanien, om det är något ställe dit jag skulle kunna flytta på heltid så är det verkligen hit. 

Vi var i alla fall ute och åt gott på en restaurang ikväll. Sen satt vi här vid polen och umgicks lite. I morgon ska jag ner och köpa lite nya tröjor tog nästan inte med mig några för jag tänkte att jag ändå behöver lite nytt så jag ordnar det medan jag är här. Ikväll/natt ska jag bara titta på Netflix, blogga och mysa. Life is wonderful 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.