TANKAR / ÅSIKTER

Always choose happiness

Ibland är det svårt att inte låta sig påverkas, speciellt av negativitet. Jag är en väldigt känslig person, påverkas väldigt lätt (Både positivt och negativt) och på de har jag starka åsikter, så när jag påverkas lätt och har åsikter om det så blir det oftast en negativ krock. Något som jag är glad över med senaste tiden i mitt liv: är att jag fått gå igenom mig själv från topp till tå. Jag har tittat mig i spegeln många gånger den senaste perioden, ställt mig frågan om vissa saker är värt att lägga sin tid och energi på, om det är värt att kriga för vissa saker när dom ändå inte kommer resultera i något positivt. Jag bestämde mig helt enkelt för att stänga av den där känsliga sidan, sluta låta mig påverkas och lägga den tiden på saker och personer som jag älskar.

Jag mår så otroligt bra just nu och detta för jag lagt energi på rätt saker igen. Jag har en bra självinsikt, jag vet vad jag gjort fel och jag vet även vad jag gjort rätt. Det enda jag vill med mitt liv är att ta dagen som den kommer, skratta några gånger om dagen, omge mig med positiva och inspirerande människor, vill lägga mig på kvällen med ett rent samvete, vill må bra ihop med min man och våra två underbara pojkar – Och detta är något som jag uppfyller varje dag just nu. Jag är så tacksam för allt i mitt liv, jag är tacksam att ha allt jag har och framför allt är jag tacksam att jag är en person som ser mina fel och lär av dom så att jag istället för att gräva ner mig i negativa sprialer, kan ta lärdom och göra mer rätt i framtiden.

Njut av livet änglar, det är för kort för att lägga på negativitet. Bjud in människor som sprider glädje och inspirerar och gör er av med den där negativa energin som suddar bort det vackra leendet du skulle kunna ha på dina läppar.

One thought on “Always choose happiness

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.