RESOR / HOTELL

Promenerar runt i ett soligt Marbella

Hej världens bästa läsare.. Klockan har redan hunnit bli 17 och jag har hållit igång hela dagen. Vaknade redan vid 8 i morse, har varit på promenad i området 2 gånger, livat med er som är med i tjejgrupperna osv. Dagen har verkligen varit amazing, strålande sol, svajande palmer gott humör och inte är dagen slut här. Ikväll (snart) ska vi ner till hamnen för att äta middag. Det är så otroligt vacker där nere. Självklart sänder jag en live som jag lovat från alla nya platser vi besöker i gruppen Girls Editionpå Facebook, så bli medlem där. Jag spar alla lives, så söker ni på mitt namn hittar ni alla lives härifrån Marbella. 

Uppdaterar mer under kvällen. Ha det bäst

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.