MODE

Den lilla vinröda “perfekta” handväskan

Jag är förälskad i min nya vinröd/lila handväska som jag köpte här nere i Marbella / Puerto Manus. Jag vet att det är en kopia “alltså ingen äkta Chanel” men det är inte de som är det viktiga, det kan vara lika snyggt med en väska i denna färg som hängt över axeln och pryder en outfit. Vet ni vad det sjuka är? Den kostade 120:- fattar ni hur j*vla billigt. Det finns olika väskor i den butiken med alla möjliga färger, former och modeller. Funderar på om jag ska köpa en eller två till. Väskor är nått man alltid använder när man åker till Stockholm och går på event, en nödvändigt investering som ger det där lilla extra till outfiten.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.