RESOR / HOTELL

Finding my self in paradiset

Hej änglar, wow vilken fantastisk dag trots massvis med huvudvärk. Idag kasta vi oss iväg till vackra Marbella. Vi har gått runt i “gamla stan” där vi åt i en vacker park som kallas apelsinlunden. Sen gick vi vidare ner mot stranden där vi satte oss och tog en god efterrätt och en kaffe och beundrade den vackra utsikten. Helt fantastiskt att få sitta med sand mellan tårna och bara andas havsluften, lyssna till fiskmåsarna och titta på glada människor med leenden på sina läppar. Det är något jag noterat under tiden här – Alla människor är så glada, inte som hemma i Sverige. Det verkar som man inte har några bekymmer, allt är så lättsamt. Att vara här just nu är som balsam för kropp och själ. Jag har verkligen lyckats borsta av mig det sista av den där negativa energin som hängt sig kvar från Sverige. Känner mig som en ny människa som är fylld med så mycket “må bra” känslor.

Jag tycker verkligen att alla borde få åka iväg såhär åtminstone en gång om året. Få rensa huvudet från alla måsten, få en massa nya intryck och få tillbaka inspirationen som ibland gräver ner sig. Kunna andas igen och skaka av sig allt som klistrat sig fast som ett onödigt lass på ryggen. Det här är verkligen livet. Jag är så glad och tacksam över att ha Inger & morfar som bor såhär så att jag kan åka hit och få andas mellan varven när jag behöver. Det här är min lilla oas, när trycket blir för jobbigt i Sverige så beställer jag en resa ner hit och kommer ifrån en vecka och bara kopplar av.

HUR HAR ER FREDAG VARIT ÄLSKLINGAR?

 

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.