RESOR / HOTELLVARDAGLIGT

En skön dag nere på marknaden i Puerto Banus

Hej änglar mår ni bra? lördag idag och min morgon uppdatering var väl inte den bästa eftersom vi skulle kasta oss ner på marknaden innan den stängde kl 14. Nu har vi alla fall gått runt lite i några timmar och kommit hem med massa roliga fynd (ska visa er ikväll). Den här resan har verkligen varit en “Väsk resa”, jag har hittat så otroligt många snygga väskor här nere och jag kommer nog hitta fler haha. Något man verkligen ska passa på att shoppa här i Marbella så är det väskor, skor och smycken. Innan jag åker hem ska jag verkligen se till att komma hem med en full väska av saker som kommer komma väl till användning i Sverige. Jag är framför allt ute efter accessoarer som jag kan ha till eventen och liknande. 

Vi åt lite lunch och sedan åkte vi hem, så nu ligger jag nedkrupen i sängen och pumpar musik i hörlurarna och bara tar det lugnt. Ikväll ska nog jag och mamma ner och göra stan osäker. Vi hade tänkt gå igår, men båda var så otroligt trötta att vi bestämde oss för att stanna hemma istället. Idag vaknade jag lite senare så förhoppningsvis har jag lite mer energi för kvällen. 

se den otroliga utsikten från marknaden, den är amazing.
Vad ska ni hitta på nu ikväll babes & boys?

One thought on “En skön dag nere på marknaden i Puerto Banus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.