RESOR / HOTELL

Marbella “Old Town” , en stadsdel värd att besöka

I förrgår var jag och mamma iväg till Gamla Stan i Marbella som är omtalat för sin vackra omgivning. Och jag blev inte direkt besviken på besöket kan jag säga. Så otroligt vacker stadsdel, man kunde gå runt i timmar och bara inspireras av dom vackra huset i olika färger och former. Detta för mig är inspiration, älskar att se och uppleva saker än att bara hänga på nattklubbar och ligga på stranden.

Marbellas “gamla stan” är delvis omgiven av ruinerna av den gamla arabiska muren. Här finns gamla kyrkor, torg och fontäner men också spännande butiker. I hjärtat av “gamla stan” finns “Apelsintorget” som har rötter tillbaka till 1485. Stadshuset ligger vid torget, här finns också en byst av kung Juan Carlos I och massor av apelsinträd. Restauranger, barer och caféer finns runt det vackra torget. Det var mycket spännande och intressant att promenera runt i de smala gränderna och utforska vad “gamla stan” har att betätta och erbjuda.

Rekommenderar varmt en promenad i dessa kvarter.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.