INFLUENCER LIFERESOR / HOTELL

PUERTO BANUS – Nattlivet när det inte kan bli lyxigare

Marbella / Puerto Banus nattliv

Igår bestämde vi oss för att gå ut och göra Puerto Banus osäkert, problemet såhär i November är att det inte är säsong och Puerto Banus är en säsongs ort. Här bor mest människor med pengar från utlandet, så under kvällarna slås man av hur mörkt det kan vara i alla fönstren runt om i staden. Då förklarade min morfar just detta, att den här stan bebos inte av spanjorerna utan det är mest dom rika ryssarna, engelskmännen, shejkerna samt svenskarna. När vi var här i maj månad var det ett helt annat typ av uteliv. Men det spelar ingen roll, för min del är jag här för avkopplingen och inte festen. 

Hur som helst – Puerto Banus är i grund och botten en riktigt party stad. Här vaskas det champagne på löpande band, pengarna används som toalett papper på klubbarna. Klubbarna är inredda i lyx, lyx, lyx och ännu mer lyx. Klubbarna här nere är verkligen så otroligt vackra, förstår att man åker tillbaka hit om och om igen, det är en sån upplevelse för alla sinnen. Men som jag skrev innan så ska man åka under säsongen – Maj – September, annars är risken att du hamnar här samma tid som jag är här då folk inte festar på samma sätt. Men det är ju självklart beroende på vad man vill få ut av sin resa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.