RESOR / HOTELLVARDAGLIGT

Jag blir inspirerade och fylld med kreativitet här i Marbella

Godmorgon, måndag idag normalt sett min favorit dag på veckan, men idag vaknar jag upp med jordens huvudvärk. Har sovit för mycket tror jag, somnade på eftermiddagen igår och vaknade upp 21.00 sen var jag vaken ett tag och somnade om, sov mig genom hela natten och vaknade 05. Jag hade sån yrsel i huvudet under gårdagen samt illamående i kroppen på kvällen. Jag har inte blivit sjuk, så jag antar det är mina axlar som spökat med mig samt känslan att behöva åka tillbaka till Sverige som gör att jag blir en aning nedstämd. Jag saknar barnen oerhört mycket, men allt annat vill jag inte tillbaka till. Jag har känt mig en aning stressad på resan eftersom jag vill hinna med å göra så mycket som möjligt, se allt, få med saker på bild osv. Hade jag bott här nere hade Spanien varit det perfekta stället för att återhämta sig och må bra. Jag blir så inspirerad och fylld med kreativitet här nere pga. omgivningen och miljön. Inte som hemma i Sverige, allt är grått och alla känns deprimerade. 

Nu har jag två dagar kvar på den här resan, idag och i morgon. Vi åker redan klockan 03 på natten till onsdagen *usch vilken tid*, så jag ska försöka göra nått innan vi sätter oss på planet. Hoppas på bättre väder idag  eftersom det spöregnade och åska igår.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.