RESOR / HOTELL,  VARDAGLIGT

Sista dagen,ska titta på lägenhet idag då jag vill flytta hit permanent

Det känns faktiskt lite tråkigt att det här är sista dagen här nere. Samtidigt som jag längtar efter min egna soffa att slappa i och mina barn, så vill jag ändå inte lämna miljön här nere. Är lite dubbel i mina känslor. Älskar verkligen Spanien, det här landet väcker upp inspirationen i mig och jag tror att en längre vistelse här nere hade gjort så gott för kropp och själ. 1 vecka blir nästan lite stressigt, känns som vi precis kom hit och nu ska vi hem igen. Och på dom här sju dagarna så ska man hinna göra så mycket som möjligt samtidigt som man ska “försöka” slappna av. Det krockar verkligen på sån kort tid. Ni kanske märkte av mitt humör för någon dag sedan? Det var just en dag där jag krockade. Min kropp kändes så stressad och trött, samtidigt som jag ville ut och göra en massa saker. 

Vet ni vad jag ska göra idag? Jo jag ska gå och höra med hyresvärden för ett stort hus med lägenheter. Meningen var att dom skulle bygga hotell, men gjorde om det till lägenheter. Jag funderar starkt på att testa på att flytta till Spanien. Tror barnen hade mått bra här nere i värmen och jag hade nog återhämtat min energi på ett helt annat sätt. Man kan alltid börja med 1 år och se. Det är bättre att testa på att flytta nu när barnen är mindre. Vi får se vad dom säger idag, att flytta permanent är en process, inget man gör över en natt.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.