RESOR / HOTELL

Sista utflykten innan avresa

Sista utflykten här i Spanien gjord. Var iväg lite under eftermiddagen och det resulterade i lite shopping. Kom hem med ytligare 2 väskor. Har köpt 8 stycken nu, hur i hela fridens namn ska jag få ner dom i väskan haha. Tänkte fota allt, men jag vet inte om jag orkar just nu. Ska försöka få mig lite sömn eftersom vi måste åka runt 04 inatt. Usch för å flyga så tidigt, men nu är det som de är. Kan jag somna en stund nu på kvällen så kanske resan går bättre. Får sova lite när jag kommer hem på dagen innan barnen kommer från dagis i morgon. Gud så underbart det ska bli att träffa mina bebisar igen saknar dom så hjärtat blöder.

Bilderna: Försökte hinna med och fota i farten när vi åkte bil idag. Såna här hus som ni ser finns överallt längst vägarna. Så otroligt vackert. hur många gånger har jag skrivit otroligt vackert den här veckan ? Hahaha.. Färgerna på husen plockar verkligen fram det gröna i naturen, man kan bara åka runt här och stirra sig blind på allting. Ska skriva en liten recension om Spanien / Marbella sen när jag är tillbaka i Sverige. Hade ju tänkt att blogga massor när jag var här, men jag har gjort så mycket annat att det inte blivit så mycket uppdatering som jag hoppats på. 

Om jag inte skriver mer så hörs vi när jag är tillbaka på Svensk mark igen.
Kärlek till er alla.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.