FÖR MÄNPRODUKTERSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

One Million herr parfym av Paco Rebanne

I SAMARBETE MED MEMBERS.COM

Är ni ett fan av dofter? Jag älskar verkligen allt som har med dofter att göra, doftljus, rengörings dofter, parfymer ja allt. Idag kom en härlig leverans med lite olika produkter till mitt pågående samarbete ihop med Members.com – Just nu pågår en tävling där ni läsare har chansen att vinna exklusiva produkter, klicka på länken för att komma till tävlingen. 

Beskrivning 1 Million EdT, 100ml Paco Rabanne Parfym

Doftfamilj Orientalisk
Dofttyp Designerdoft
Produkttyp EdT
Storlek Stor
Teman Julklapp
Volym EdT 100ml

1 Million av Paco Rabanne är frisk och sensuell med en kryddig läderdoft. Det är en balanserad, harmonisk och enkel doft men som är väldigt lätt att känna igen. Doften får sin friskhet från blodmandarin och pepparmint, intensitet från ros och kanel samt en originell bas med läder och amber. “Oavsett civilisation eller religion, guld har aldrig misslyckats att tilltala en människa”. 1 million förkroppsligar den absoluta fantasin: drömmen om framgång och lycka. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka som representerar makt, rikedom och lyx. Provokation, överskott, fantasi och humor är nycklarna till Paco Rabannes universum.

KÖP PARFYMEN TILL ETT BILLIGARE PRIS HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.