SAMARBETEN / PR,  SKÖNHET / HÄLSA

Youthfull eyes set – Collagen i8

Wow vilken härlig kolektion med ögonprodukter från Collagen i8 Paris. Dessa 3 produkters rek. ca pris ligger på 4.703:-, men hos Members.com kan du klicka hem dom tre produkterna för endast 999:- , sjukt kap. Jag har testat produkterna i några dagar nu och dom känns verkligen så bra. Alla som jobbar med hudvård vet att det inte går att utvärdera en hudvårdsprodukt på bara några dagar. Det krävs minst 30 dagar, ibland ända upp till 90 dagar innan man kan avgöra om produkten fungerat för din hudtyp. Därför kommer jag skriva en mer noggrann recension om dessa tre produkter om ett tag. Men med vanan att testa på mycket hudvård så kan jag med handen på hjärtat säga att min nuvarande reaktion är positiv. Och det vore ju konstigt om produkter för nästan femtusen kronor inte skulle kännas bra samt fungera. 

här kan du köpa produkterna

Information om produkterna på Engelska:

Youthfull eyes set including:
– Anti-wrinkle eye contour serum – 30 ml
– Anti-wrinkle eye contour day cream – 15 ml
– Anti-wrinkle eye contour night cream – 15 ml

A box for those who observe eye contours marked by fatigue and signs of time.

This box combines complementary formulas that are enriched in:
• Marine collagen, known for its moisturizing power and its restorative action,
• Black tea, known for its anti-oxidant and anti-aging properties.
• Diamond powder that firms and restores radiance to the skin.

Visible anti-aging results:
• 90% soft and nourished skin*
• 75% smoothed lines*
• 70% reinvigorated look*
• 71% smooth eye contours**

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.