JULKALENDER 2018,  MODE,  SAMARBETEN / PR

JELLICAS JULKALENDER 2018 – Otroliga priser varje dag “VERSACE JEANS”

Nu ska jag berätta en sjukt kul sak för alla mina läsare här på bloggen. Ihop med Members.com kommer jag nu har en julkalender där alla mina läsare vinner otroligt fina priser varje dag. Varje dag öppnat vi en ny lycka. Det som döljer sig i luckan är även den vinst som en av er läsare kan vinna. Det blir hela 24 vinster – en lycklig vinnare varje dag. 

För att ni ska få en uppfattning om vilka otroliga priser det är så har ni här nedan en liten sneak peak – VERSACE. Omg jag vet att ni kommer älska december månad här inne ihop med mig. 

Såhär kommer tävlingarna gå till:

  • Varje dag öppnar vi en lucka, det som döljer sig i luckan kan ni vinna.
  • För att vara med i tävlingen och ha chans att vinna ska man följa Members.com på Instagram.
  • Kommentera inlägget med namn samt mailadress så jag kan kontakta vinnaren.
  • Jag kommer behöva adress så att Members.com kan skicka ut vinsten.

Så missa inte att kika in här varje dag – på lördag 1 december öppnar vi första luckan. Shit va kul det ska bli.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.