INFLUENCER LIFE

Yees, snart dags att kicka igång samarbetet med Members.com / 2 dagar kvar

Jag var så orolig att samarbetet jag har med Members.com inte skulle hinna fram i tid till mig. Men så plingade det till i telefonen idag och så såg jag att paketet kommit fram till postutlämningen. Jag har ingen aning om allt hunnit fram, men det är så jag kan påbörja samarbetet i alla fall. På lördag den 1 december så startar vi upp här på bloggen med Jellicas julkalender 2019 ihop med Members och jag kommer berätta mer om detta under kvällen eller morgondagen hade jag tänkt så att ni alla är med på vad som händer och sker – Ni kommer kunna vinna fina priser varje dag fram till julafton.

Jag ser verkligen såååå fram mot att hämta ut posten idag, komma hem och börja fota bilder till alla inlägg som ska upp. Blir lite arbete att få ihop allt, men det är precis vad jag behöver just nu. Så håll utkik så kör vi en fantastisk december ihop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.