SAMARBETEN / PR,  VARDAGLIGT

Friday mood – bloggpost upp över öronen

Hej finaste ni, hur har dagen varit. Wow min dag har varit full av arbete med bloggen. Fick ännu en avi idag, var ju och hämta ut ett paket igår, men så kom ett till idag. Jag traskade iväg i blåsten/regnet till postombudet och trodde jag skulle bära hem ett “vanligt” paket. Asså skämtade dom med mig – 8 kilo stor flyttkartong hahaha. Jag kan säga att jag kände mig som en krigare när jag klev innanför dörren här hemma och insåg att jag klarade av att bära det hem helt själv. Folk tittade en aning konstigt på mig när jag kånkade på den genom regnet. Men värt varje fotspår då jag nu har en massa härliga vinster att lotta ut till mina bästa läsare i hela världen. Det bästa av allt med den här månaden är att jag kör ihop med Girlsquad. Vi har faktiskt ingått i ett samarbete kring det här med julkalendern som kommer gynna både mig och dom. Ni som känner Jossan och som känner mig vet att vi inte är dumma när det kommer till marknadsföring – det är vår hemmaplan. Och jag är säker på att Members.com kommer älska att jag valt att göra på detta sätt med samarbetet då det kommer bli en enorm respons för deras del. 

HUR HAR ER DAG SETT UT ?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

  • Mia Hacklin

    Helt underbart att du o Jossan varit vuxna nog o lagt allt bakom er. Kul att ni samarbetar. Ska bli så spännande med julkalendern♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.