MAT & DRYCK

Creamy Pineapple smoothie – recept

Creamy Pineapple Smoothie är lika krämig som en creamsicle, men med en exotisk pop av ananas smak. Varje nypa har en söt och tropisk smak som är svår att motstå. När det är gjort med bara fem ingredienser, varför vänta!

Vissa dagar kan det känna sig som en utmaning att äta alla dessa frukter och grönsaker. Du kan försöka lägga till dem på pasta, muffins eller till och med efterrätt. Eller du kan kasta dem i en smoothie. Man gör. helt enkelt vad man vill. Det lätta med en smoothie är att det bara är att kasta i vilken ingrediens du känner för och testa dig fram.

 – Med en lätt och uppfriskande smak är Creamy Pineapple Smoothie en underbart tillfredsställande behandling. Fylld med ananas, banan, yoghurt, mjölk och is, du kan smutta och slurpa denna hälsosamma och tillfredsställande behandling.

Ingredienser: 

  • 1 kopp färsk ananas
  • ½ banan
  • ½ koppis
  • ½ kopp fettfri vanilj Grekisk yoghurt
  • ½ kopp mjölk

Tillagning: 

  • Kombinera alla ingredienser i en mixer. Blanda tills slät.
  • Servera omedelbart eller slappna av innan du serverar. Garnera med ananas.
  • Njut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.