MAT & DRYCK,  VARDAGLIGT

Friday morning

Godmorgon änglar. Har inte varit så aktiv på bloggen senaste dagarna. Jag har b.la varit så trött senaste dygnet att jag bara legat i sängen och sovit. Igår hade jag en rätt snurrig dag. Slutade med att jag satt länge inatt och prata med en viss person som jag verkligen behövt prata med länge nu. Det resulterade i vilket fall som helst i att mitt enorma ångest påslag la sig en aning. Dock känner jag mig inte hel än, världen känns rätt upp och ned. Vet inte vad jag ska göra med dagarna för att få dom att gå, men..

Idag ska jag försöka vara lite mer kreativ. Tänkte jag skulle kliva upp och ta tag i dagen. Kanske fota lite mer till bloggen. Vet dock inte vad jag ska fota, men det är väl sånt som jag kommer på när jag står där med kameran i högsta hugg. Alltså hur god ser inte smoothien på bilden ut att vara? Någon slags ananas smoothie. Skulle inte sitta fel nu kan jag lova. 

VAD SKA NI GÖRA?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.