JULKALENDER 2018,  SAMARBETEN / PR,  SKÖNHET / HÄLSA

LUCKA 7 – Idéalia Serum

LUCKA 7

IDÉALIASerum (300:-)

Serum som ger förnyad lyster, en jämnare hudton, finare hudstruktur samt mindre synliga porer och reducerade fina linjer. Till kvinnan mellan 25–40 år vars hud kännetecknas av tecken på trötthet, lite lyster, ojämn hudton, synlig porer och fina linjer.

 

Tävlingsregler:

För att vinna detta set med 2 bodylotions + 2 Facial Cleanser från Rituals behöver du gör några få ansträngningar – trust me det är så värt med tanke på den vina vinsten du kan kamma hem.

  • Följa Members.comInstagram
  • Har du en blogg kan du länka tävlingen där och länka till detta inlägg eller dela inlägget på Facebook genom att kopiera denna adress: 
  • Kommentera med ditt namn och mailadress i detta inlägg så jag kan kontakta vinnaren vid dagens slut.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

25 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.