TANKAR / ÅSIKTER

Dags att logga ut för gott och fokusera på allt som gör mig lycklig

Gud så skönt att vakna upp idag. Igår satt jag och funderade så mycket. Under en väldigt lång tid nu har jag varit aktiv i alla dessa grupper på Facebook. Gick ur dom för ett tag sen pga. dramat som var, men kom tillbaka igen. Den här gången är det annorlunda, jag har inget drama med någon, tvärtom löste sig en hel del saker och jag är så lättad och glad för det. Det jag dock känner är att det här med alla grupper tappat helt sitt syfte. Kliver man in på Facebook idag så kliver man in i en värld där – Hat, psykisk ohälsa, svartsjuka, låga självkänsla osv. krockar med varandra. När man ligger som admin / Modd i grupper så jagas man på att vara aktiv, detta för mig skapar bara stress. Facebook är inte mitt arbete, får inte betalt för att vara där och behöver därför ingen chef som jagar på mig och ifrågasätter varför jag inte varit aktiv (hey jag har ett liv). Jag har ingen lust att leta efter andra människors dåliga beteenden i grupperna, skicka PM och varna, blocka, radera osv. Alla har vi ett eget ansvar för hur vi beter oss, jag vill inte agera dörrvakt i någon grupp längre.  Jag har helt enkelt tröttnat på den världen, känner att den suger så otroligt mycket av min tid och inspiration. Jag har så mycket viktigare saker att kunna lägga min vakna tid på, jag har människor som jag älskar som förtjänar den tiden från mig istället för människor som ligger ihop packade som sillar på PM. Nej Facebook är inte min grej, jag har blivit så missförstådd på den plattformen. Jag har alltid varit en tjej som älskar att hjälpa andra människor, bjuder på mig själv och glädjs åt andras människors framgång. Alla som känner mig privat vet exakt vem jag är och hur mycket jag lägger tid på andra människor och skiter i mig själv. Om alla dom här egenskaperna suddas ut på denna plattform så är det absolut ingen plattform att ligga på. Det är alltid viktigt att få utrymme att vara den man är. 

Det är faktiskt en befrielse att ta steget bort från denna tidskrävande plattform. Dom ända grupperna jag ligger i nu är bloggrupperna där man lägger in sina inlägg, dom är man inte aktiv i på de sättet. Jag har gjort min Facebook mer privat och plockat bort alla som är kopplade till grupperna på något sätt, vill få stopp på allt PM.ande. 

Jag är så glad att jag tog detta beslut, fler borde gå ur grupperna och lägga den tiden på sina riktiga intressen som dom mår bra av att hålla på med och sina nära och kära som förtjänar den tiden och uppmärksamheten mer. Jag tror många hade mått bra av det. Så idag ser jag fram mot att ha större fokus på de i livet som skänker mig glädje och framgång. Helt enkelt ha fokus på sånt som ger mig något tillbaka.

KRAM PÅ ER

4 thoughts on “Dags att logga ut för gott och fokusera på allt som gör mig lycklig

 1. Nej va sorligt, men jag förstår dig. Du har varit så bra på facebook och jag tycker det är så trist att du hamnade i detta blåsväder med alla dessa tjejer. Skönt att ni löste det på ett eller annat sätt. Du är underbar Angelica och jag kommer garanterat följa dig här inne istället.

  Lycka till med allt

 2. Vi saknar dig redan fina Angie men förstår och respekterar ditt beslut. Du är en fin kvinna och glöm inte de. Följer dig med hör för du är inspirerande Med vänlig hälsning, Jessica ( glöm inte rulla på rrren)

 3. Jag har inte varit aktiv på nätet på ett tag nu då jag inte hade nån surf. Det första jag gör när jag äntligen har surf igen e att kolla din blogg ?
  Jag förstår dig ang grupperna, jag har haft lite liknande tankar. Jag påverkas så mycket av andras känslor osv så känns helt galet att behöva må dåligt pga Facebook.. Som tur så har du din blogg så jag inte blir helt Angiefri,haha, stalker warning? nej men jag beundrar dig,dina åsikter o din moral. Du e en inspirerande kvinna. Hoppas att du o dina pojkar mår bra,all kärlek till er????

  1. Hej älskade Mia 😀 har varit lite dålig på att svara på alla kommentarer här inne. Så mycket med julkalendern. Hoppas verkligen du mår bra, jag förstår dina tankar kring grupperna också. Man blir ofrivilligt påverkad av precis allt där inne på Facebook. För min del suger den plattformen ur all inspiration för att kunna göra vettiga saker här inne på bloggen och för min del är det inte värt de.

   Men jag finns såklart kvar här, bloggen har jag haft i 13 år och kommer inte överge det skeppet. Jag sitter nog här när jag är +90 år och uppdaterar er om vädret hahahaha. KÄRLEK TILL DIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.