PRODUKTER,  SKÖNHET / HÄLSA,  VARDAGLIGT

Kokosolja har gjort mirakel på mitt slitna hår

Hej änglar.. hoppas ni mår bra? vilket race vi haft här på bloggen med julkalendern hörrni. Idag ska jag sätta mig ner vid mailen och skicka iväg några fler av er som vunnit lyxiga vinster till Members.com som är ansvariga för att skicka ut vinsten till er. Under dagen har jag lite att stå med också, måste rodda om i lite saker gällande bloggen och samarbeten. Så kommer sitta nedgrävd bakom kulisserna rätt mycket idag. 

TIPS: KOKSOLJA

Mitt hår har varit så extremt slitet senaste tiden. Jag har verkligen varit världens sämsta på att underhålla och klippa. Har börjat tröttna på att ha rosa och håller på att tvätta ur det, vilket betyder mycket schampoo vid duschningarna som torkar ut håret ännu mer. Men jag har börjat använda kokosolja som en inpackning innan tvätt och även lagt i lite i längderna efter. Det här är rena miraklet för håret tjejer, har aldrig tidigare använt något som återställt mitt hår så bra och snabbt som kokosolja. Tänkte bara tipsa om det för er som aldrig testat. Brukar även använda oljan för att smörja in huden när den är extra torr och jag blir aldrig så len och mjuk i huden som när jag smort mig med kokosolja. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.