FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Rebecca Stella – Over knee heels

(I SAMARBETE MED MEMBERS.COM)

Detta samarbete är ihop med bästa Members.com som jag har så mycket roliga produkter och saker att inspirera er med framöver. Kan vara bland dom bästa och roligaste samarbetena hittills på bloggen faktiskt. Hur som helst ska berätta lite för er vad som menas med members med tanke på att skorna på denna bild är från Rebecca Stella. 

Såhär funkar det:

Affärsidé
Members är en mötes- och marknadsplats för företag och trendmedvetna konsumenter med ett intresse inom mode och livsstil. Members tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport och andra livsstilsprodukter.

Members.com startade sin verksamhet 2011 och är idag en del av Campadre Scandinavia AB (Org: 556795-7245). Members är en exklusiv shoppingklubb för medlemmar. Vi erbjuder produkter under tids- och volymbegränsade kampanjer samt till reducerade priser. Visionen är att vara Nordens ledande shoppingklubb på internet genom att erbjuda våra medlemmar ett brett utbud av exklusiva produkter och tjänster till exceptionellt låga priser.

Unika erbjudanden – endast för medlemmar
Members är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.

Nya kampanjer varje dag – först till kvarn!
Våra kampanjer startar varje morgon klockan sju. Vi skickar en liten påminnelse till din inbox varje dag så att du inte ska missa något erbjudande. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna. En anledning till att vi kan erbjuda dig så fantastiska priser är att vi köper varorna direkt från varumärkesleverantören när kampanjen har tagit slut.

 


Dessa Velvet overknee boots från Rebecca Stella är fortfarande aktuella att köpa till kampanjpriset 379 SEK (original pris 699).  Storleken är realistisk, så har du en 39 som jag så är det 39 du ska köpa. Personligen är jag helt förälskad i denna sko/stövel, tänk er att sätta på sig en oversize stickad tröja nu under vintern och rocka den med dessa, eller varför inte krypa i en snygg nyårs blåsa. Dom sticker ut och jag garanterar er att dom kommer dra blickarna åt sig när ni äger gatan som de Queens ni är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.