FASHION

Nelly.com – älskar att shoppa hos dom

Ni som är veteran följare till bloggen vet att jag är ett stort fan av Nelly.com. Inte bara för vi haft så många fina samarbeten och att dom räddat många galor / premiärer och event. Nej det är för jag verkligen älskar deras kläder, kvalitén på kläderna och tycker leveranstiderna är grymma. Dessutom stämmer verkligheten överens med det man får hem på posten vilket är ett stort + i kanten. Jag blev helt kär i den här “lätta” klänningen. En aning somrig I know, men en del av oss sätter oss på planet och flyger till varmare breddgrader, så varför inte.

HÄR KAN DU KÖPA KLÄNNINGEN
Kampanjpris 199:- hos Members.com istället för 499:-

Brukar ni handla ofta på Nelly ? 

 

One thought on “Nelly.com – älskar att shoppa hos dom

  1. Den är jättefin 😀 tack för tipset åker utomlands om 1 månad och denna skulle passa bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.