FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

NLY SHOES Bow Heel Sandal – Members.com

 

Sandal i satin från NLY Shoes. Smalt band framtill med veckat tyg. Reglerbart ankelband med spänne och dekorativt, avtagbart satinband. Genomskinlig, rund klack i plast. Klackhöjd 10,5 cm.Tillverkad av textil. Insida av syntet. Yttersula av plast.

Skorna kostar idag på members.com 179:- istället för det rekommenderade priset 499:- , så skynda fynda medan kampanjen rullar på hos Members. Klicka här och bli medlem idag för att köpa otroliga produkter till fantastiska priser.

Såhär funkar det:

Affärsidé
Members är en mötes- och marknadsplats för företag och trendmedvetna konsumenter med ett intresse inom mode och livsstil. Members tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport och andra livsstilsprodukter.

Members.com startade sin verksamhet 2011 och är idag en del av Campadre Scandinavia AB (Org: 556795-7245). Members är en exklusiv shoppingklubb för medlemmar. Vi erbjuder produkter under tids- och volymbegränsade kampanjer samt till reducerade priser. Visionen är att vara Nordens ledande shoppingklubb på internet genom att erbjuda våra medlemmar ett brett utbud av exklusiva produkter och tjänster till exceptionellt låga priser.

Unika erbjudanden – endast för medlemmar
Members är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.

Nya kampanjer varje dag – först till kvarn!
Våra kampanjer startar varje morgon klockan sju. Vi skickar en liten påminnelse till din inbox varje dag så att du inte ska missa något erbjudande. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna. En anledning till att vi kan erbjuda dig så fantastiska priser är att vi köper varorna direkt från varumärkesleverantören när kampanjen har tagit slut.

MEMBERS.COM

 

2 thoughts on “NLY SHOES Bow Heel Sandal – Members.com

    1. Hej jag plockar varje dag ut en person som vinner och kontaktar via mail där jag tar alla hemadresser.
      Då skickar jag ett mail till Members.coms kontor som i sin tur skickar ut vinsten. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.