VARDAGLIGT

Nu reder vi ut en sak för sista gången för er “trångsyntas” skull

Godmorgon änglar hur mår ni? Gud jag var så trött igår att jag somnade klockan 21.00 och vaknade mitt i natten (02.00). Har bara myst och inte gjort så mycket under tiden. Ändrade min header på bloggen igen, har ingen aning vad jag vill ha. Funderar på svart/vit, men vi får se. Kommer kanske ändra utseende lite till och från tills jag hittar nått som jag är nöjd med (plz don’t kill me). Typiskt mig, när ny energi hittar in i mitt liv så brukar jag städa även allt runt mig – Möblerar om, byter ut garderoben, färgar håret, ändrar utseende på bloggen… haha allt förändras oftast.

Nu ska vi reda ut en sak för sista gången 

Jag är så otroligt tacksam för att jag tagit mitt sunda förnuft till fånga. Är så otroligt glad över att jag funderade noga på allt som rör mig och mitt liv, hur jag vill leva, vad jag har för mål och drömmar och vilket fokus jag bör ha. Jag har lagt så mycket skit bakom mig dom här veckorna, funderat på vad som ger mig nått och vad som är onödig tid och energi. Har funderat över mina relationer till människor. Detta har lett till så många förändringar. Jag vet att ni är några där ute som inte ser saker på samma sätt, som stannat i tiden och inte kan släppa gammal skit och gå vidare – Er huvudvärk inte min ! Jag kunde däremot inte bry mig mindre om folks åsikter idag. Det bästa beslutet hittills är att reda upp i skit som varit och lägga det bakom och fokusera på saker fram över som resulterar i nått bra. En del stör sig som fan på att jag klivit av grupper och ligger kvar i Jossans grupp på Facebook (Girlsquad) – so what ? är det ni som betalar mitt internet eller är det jag? Dessutom har jag ett samarbete ihop med Girlsquad. Egentligen behöver jag inte förklara ett skit för någon, men vissa människor på sociala medier verkar tycka dom har rätten att veta precis allt som rör andra människor och va dom gör på sin fritid samt vilka relationer dom har.

Ville bara poängtera för dig som kommenterade min blogg under natten och verkade lite förvirrad i saker och ting att du kan släppa förvirringen. Vi har agerat som vuxna människor i slutändan och löst skit som bara matat oss med huvudvärk. Jag är super nöjd med mitt val och älskar min vän oerhört mycket. Dom som följt detta vet vilken fin relation vi hade innan och ärligt – Den är 1000% gånger bättre nu än den någonsin varit och så ska det för förbli. Jag sviker inte min vän igen, tvärtom jag ställer mig stark på hennes sida i framtiden mot den som försöker sig på fula saker för att skapa onödig skit mellan oss. För jag är trött på all den här skiten, jag är trött på allas åsikter till höger och vänster. Stör man sig på att vi är vänner så be my guest, det förändrar inte att jag kommer fortsätta vara det, jag har hittat rätt linje i mitt liv igen och jag följer den nu. Om ni stör er på att vi är vänner igen, oh lord snälla logga ut från nätet för vi är kvar.

Med detta sagt så lägger jag den diskussionen på hyllan nu och lägger inte mer energi på att förklara mig när jag inte ens behöver. Har någon en fråga till mig så var rakryggad och ställ den i ditt riktiga namn istället för att skriva anonyma kommentarer som en fegis på bloggen – Godkänner inte sånt skit överhuvudtaget. 

PS: Detta inlägget är inte riktat mot X vänner över huvudtaget. Att ni tvekar och är skeptiska efter all skit som varit har jag full förståelse för. Utan detta är till alla andra som stör sig så förbaskat. 

Ha en underbart fin lördag

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

5 kommentarer

 • Sandra

  Att folk orkar bry sig så mycket om andras människors val. Skit kul att ni är vänner igen, det bästa ni kunnat göra. Ni är så mycket bättre ihop än som ovänner. All lycka till med vänskapen ser så fram mot att se er på varandras sida igen. Alla andra som inte kan glädjas och gå vidare kan ni lämna bakom.

 • Mia Hacklin

  Hur orkar folk bry sig om andras relationer, ta hand om era egna istället. Eller vilka grupper man tillhör.. Jag tycker det e härligt att ni e vänner igen, så onödigt att älta gammal skit när man istället kan blicka framåt o vara vänner. Ha en underbar helg finaste Angie ♥♥

 • Angelica

  Du ska göra precis det som gynnar dig! Tycker du är gryn som faktiskt lyssnar på dig själv och skapar den bästa förutsättningen utifrån ditt liv.
  Stor kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.