FASHION

Spanien – Väskornas land

När jag var på min resa till Spanien förra månaden så kom jag hem med några underbara fynd faktiskt. B.la kom jag hem med 12 nya väskor – I know 12 stycken hahaha helt sjukt. Men asså ni förstår nog inte hur billigt det är med väskor i Spanien. Jag passade på att köpa på mig massvis med väskor i olika färger för att kunna pimpa outfiten lite extra. B.la denna senapsgula som jag bara älskar. Har alltid haft ett öga för gult. Tror jag fick betala ca 12 EUR för denna alltså ca 120 SEK. Förstår ni priset och väskan har sjukt bra kvalité. 

Jag älskar att fynda. En del har snöat in på att saker alltid måste kosta så fruktansvärt mycket pengar. Nej allt behöver verkligen inte vara märkes grejen för att kunna skapa en snygg och inspirerande stil. Det är så mycket roligare att kunna fylla sina kassar med diverse fynd som kommer komma väl till användning.

One thought on “Spanien – Väskornas land

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.