VARDAGLIGT

3 advent – söndag

Hej änglar, tänkte nästan skriva godmorgon hahaha. Jag somnade så sent inatt och vaknade för ett tag sedan. Jag måste verkligen lägga in 5.ans växel och ändra mitt dygn. Men nu blir det att kliva upp och koka en god kopp kaffe och starta dagen. Idag har jag lite små saker att göra här hemma som jag inte fick gjorda igår. Hämta ut posten får jag göra i morgon då den stänger om 10 min. Tror det har kommit mer saker inför kommande samarbeten på bloggen *intressant*.

Ska lägga upp mina samarbeten framöver på ett helt annat sätt hade jag tänkt mig, det kommer inte göra någon större skillnad för er på bloggen eller i gruppen, men för mig blir det lite annorlunda i hur jag jobbar med företagen. Jag tror det kan bli en bra utveckling för mig och bloggen. När jag bloggade för Nouw hade jag en kategori som hette – Att lyckas som influenser. Är det något som skulle va kul att jag gjorde igen? Kanske skulle ha en kategori där jag vägleder er lite i hur man bör tänka och vad ni ska göra osv. 

Nu: dricka tonvis med kaffe och sätta igång att göra lite här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.