SAMARBETEN / PRESSUTSKICKTÄVLINGAR

OMG – tävlingarna med fina priser kommer bli maxade framöver.

Halloj gänget.. så underbart att kika in här på bloggen varje dag nu. Jag har tillsammans med Girlsquad haft otroliga tävlingar där ni läsare kan vinna fantastiska priser hela december månad. Och vi stoppar inte där – Självklart som den maskin influensen jag är så har jag ordnat ännu fler fantastiska tävlingar som kommer äga rum inom kort här inne samt inne i tjejgruppen Girlsquad där jag tänkte ha mina hauls via lives. Så missa inte att bli medlem där om du inte redan är det.

VARNING FÖR BEROENDEFRAMKALLANDE TJEJGRUPP!

Det här kära läsare är min anledning varje gång jag loggar in på nätet. Jag skulle aldrig kunna slänga iväg min tid på att cirkulera runt utan mål. Skulle det inte ge mig eller er något så hade jag loggat ut och letat efter en sport att sysselsätta mig med haha. Det bästa av allt just nu är att jag slår mig samman man andra stora influensers för att få ännu bättre resultat med alla samarbeten. Det gynnar både mig, Girlsquad samt samarbetspartnern och självklart er läsare – Ingen går lottlös. Och vad är inte roligare och mer givande att göra såna här roliga saker tillsammans med sina vänner? Två flugor i en smäll – Klättrar i karriären + att ha väldigt roligt på vägen och kunna dela det med er läsare. Älskar verkligen det jag gör.

Så har du inte haft koll på min blogg innan, så se till att göra det framöver då du och dina vänner kommer kunna ta del av så mycket utlottningar och tävlingar där ni kan vinna otroliga vinster.

3 thoughts on “OMG – tävlingarna med fina priser kommer bli maxade framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.