FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

NYÅRSKLÄNNINGEN – på kampanj hos members.com

Snart dags för nyår, har ni valt ut eran nyårs outfit än? Personligen ska jag nog använda denna silvriga blåsa från Nelly.com jag klickade hem på en kampanj hos Members.com. Ni vet väl om att ni kan bli medlemmar hos Members och ta del av otroliga kampanjer upp till 80% på det rekommenderade priset? 

 

Såhär funkar det:

Affärsidé
Members är en mötes- och marknadsplats för företag och trendmedvetna konsumenter med ett intresse inom mode och livsstil. Members tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport och andra livsstilsprodukter.

Members.com startade sin verksamhet 2011 och är idag en del av Campadre Scandinavia AB (Org: 556795-7245). Members är en exklusiv shoppingklubb för medlemmar. Vi erbjuder produkter under tids- och volymbegränsade kampanjer samt till reducerade priser. Visionen är att vara Nordens ledande shoppingklubb på internet genom att erbjuda våra medlemmar ett brett utbud av exklusiva produkter och tjänster till exceptionellt låga priser.

Unika erbjudanden – endast för medlemmar
Members är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.

Nya kampanjer varje dag – först till kvarn!
Våra kampanjer startar varje morgon klockan sju. Vi skickar en liten påminnelse till din inbox varje dag så att du inte ska missa något erbjudande. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna. En anledning till att vi kan erbjuda dig så fantastiska priser är att vi köper varorna direkt från varumärkesleverantören när kampanjen har tagit slut.

MEMBERS.COM

One thought on “NYÅRSKLÄNNINGEN – på kampanj hos members.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.