VARDAGLIGT

Ska jag göra en comeback med livandet ?

Vad säger ni om en comeback med livandet ? Jag saknar faktiskt att liva massor, men det har inte varit lika roligt när jag inte lagt i modersgruppen där jag startade upp som livare på Facebook. Men nu är jag tillbaka och funderar starkt på att börja igen.  Något som redan är bestämt är att vi ska driva på samarbeten inne i Girlsquad framöver och med det kommer vi sända lives som funkar som hauls. Det kommer att gynna alla våra samarbetspartners massor (sjukt taggad på det). 

Hur många hade velat se Angie göra en comeback ?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.