SAMARBETEN / PR,  SKÖNHET / HÄLSA

TÄVLING 2.a PRIS – Barrier Night Cream från midnattsolsweden värde 495:-

Tävlingsdags igen !

Nu Tävlar jag ut denna otroliga nattkräm från fantastiska Midnattsolsweden värde 515:- . Som vanligt är det några få enkla steg som krävs av er som är med och tävlar för att ha chansen att komma hem denna fantastiska nattkräm som jag personligen använder varje dag – JA den fungerar mer än bra. 

Barrier Night Cream – De essentiella fria fettsyrorna omega-3- och omega-6 i MIDNATTSOL lingonfröolja är viktiga byggstenar i hudens skyddande yttre barriär. Marint kollagen har tillsatts då det stimulerar produktion av elastin, vilket gör huden mer elastisk.

Regler:

  • Följ midnattsolsweden på Instagram
  • Bli medlem i tjejgruppen Girlsquad
  • Dela inlägget på Facebook eller i blogg

Glöm inte att skriva med ert Instagram namn i kommentarsfältet när detta är gjort så att vi kan dubbel checka att alla följt reglerna till punkt och pricka.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.