HEM / INREDNING

Julklappsinslagnings inspo – Bronziga klappar

Hur många är i full fart med det sista inför julafton nu? Kan tänka mig att den här helgen är den största julklappsinslagnings helgen på hela året, så jag tänkte jag skulle dela med mig av dom här super fina bilderna som jag faktiskt hittade på google när jag sökte efter tips på inslagningar. Personligen ska jag inte fira jul i år (vilket jag tycker är så skönt), men hade jag gjort de så hade jag lekt loss med något liknande när jag skapade mina klappar. Är en sån som älskar att pyssla. 

XOXO

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.