SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

Molliént vaxpärlor

Nu ska jag berätta om en kul sak för er som alla tjejer och killar borde ha hemma. Mollient Wax pärlor samt vaxvärmare. Hos Mollientwax kan ni köpa både vaxpärlor samt värmare för inte alls någon större summa. Och tro mig när jag säger att detta är ett måste för oss tjejer som vill hålla behåringen i schack. Jag testade vaxet på X igår, vi testade att vaxa håret i näsan, formade ögonbrynen och tog bort dom små håren som växer i ansiktet. Det var verkligen super enkelt att använda. Du häller i en liten mängd vaxpärlor i vaxvärmaren som du sedan höjer temperaturen på. Efter ca 10 minuter var vaxet färdigt för användning. Vaxet stelnade otroligt snabbt när det kom i kontakt med huden, kladdade inte och var lätt att dra av utan att lämna en massa onödiga vaxrester i ansiktet. Jag som varit en “rakhyvel typ” kommer utan tvekan att övergå till vax metoden istället. 

Kika in hos Molliént 


Här kan du köpa ett vax kit 

För er som aldrig använt Mollient vax tidigare behöver såklart köpa på er ett vax kit som innehåller en påse med vaxpärlor samt vaxvärmare. Oroa er inte det kostar inte en förmögen het att bli ägare utan kostar endast 399:- 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.