JULKALENDER 2018,  MODE,  SAMARBETEN / PR

LUCKA 24 JULAFTON – versace jeans väska

LUCKA 24

Tävlingsregler:

För att vinna denna väska från Versace Jeans behöver du gör några få ansträngningar – trust me det är så värt med tanke på den vina vinsten du kan kamma hem.

  • Följa Members.comInstagram
  • Har du en blogg kan du länka tävlingen där och länka till detta inlägg eller dela inlägget på Facebook genom att kopiera denna adress:
  • Kommentera med ditt namn och mailadress i detta inlägg så jag kan kontakta vinnaren vid dagens slut.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

125 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.