SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

Oriflame Sweden Tuberose Sublime Lady Parfym

Vilken underbar doft, Oriflame Sweden – Tuberose Sublime farfym från Belloré.se . Jag har alltid tyckt det varit lite knepig med att köpa nya dofter via nätet eftersom man måste veta hur dom doftar innan. Men denna gången chansade jag och klickade hem en ny parfym genom att bara gå på flaskans utseende. Vilken hitt det blev hörrni, den här doften är precis rätt för mig. Den är inte sådär söt sliskig som många dofter kan vara och inte heller sådär kryddigt tung. Den är fräsch och lätt men samtidigt en aning tung. Kommer utan tvekan använda den som en vardags doft. 

Information om doften:

Glistrande vita kronblad blöta med glasögonpärlor morgondugg. En blommig bukett av dyrbar, etiskt skördad tuberos väckt av delikat beröring av morgonsoljus. Ett magiskt, extraordinärt ögonblick att vara förtjust, vävt med en delikat dugg överenskommelse och sandelträs rikedom. Inslagen i en elegant flaska som hyllar till enkelheten och skönheten i naturen. Perfekt, upplyst och moderniserat med Sublime CO2-teknik, för Oriflame. Exklusiv, underbart dugg och strålande.

Made In Sweden 

Här kan du köpa Doften

3 thoughts on “Oriflame Sweden Tuberose Sublime Lady Parfym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.