EVENT / PREMIÄRER / GALORVARDAGLIGT

Juldagen – Minnen från gamla tider som Mingefotograf på Mobergs.

Hej på er, har ni sovit gott ? Wow sov som ett barn och vaknade upp super sent idag. Juldagen idag och dom flesta brukar spendera denna dag med att festa, så var det i alla fall när jag var yngre, idag var årets stora dag på mitt jobb när jag var Mingelfotograf. Jag kikade in på Mobergs Facebook sida för skojs skull, haha gud vilka minnen jag har från den arbetsplatsen. Förutom att jobba som influenser så var Mingelfotografs jobbet det absolut bästa, roligaste och mest kreativa jobbet jag haft. Träffade alltid så mycket människor och samtidigt fick jag chans att göra nått jag älskar “fota”. Det var detta som i sin tur ledde till att jag förälskade mig i just mingelfoto och tog mig vidare till att fota b.la Summerburst / Dans Dakar och andra roliga uppdrag (dom största i Sverige). Summerburst var verkligen en ära, att anses vara så duktig på det jag gör att den största festivalen i Sverige godkände mig som fotograf på plats åt Starclub Sweden. 

Well well .. hoppas er dag blir underbar och att ni dricker varannan vatten om ni ska ut och röja natten lång. Själv ska jag bara mysa i mjukisar, äta gott och bara ha det sådär jul mysigt. Ta hand om er världens bästa läsare. Kram

Här hittar du dina biljetter till Juldagen på Mobergs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.