PRODUKTER,  SAMARBETEN / PR

Bellore.se – Ermila Bellina Svart

I SAMARBETE MED BELLORÉ.SE

Äntligen kommer ett inlägg som riktar sig till alla män som besöker min blogg. För er som missat har jag en kategori på bloggen som heter just “för män”. Denna kategori uppdateras allt för sällan kan jag tycka, men nu är det dags ihop med bästa Belloré.se som har ett stort utbud med produkter för mäns skönhet.

Denna otroliga rakapparat med riktigt bra kvalitet går att köpa här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.