SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

Fransstylisterna.se

Åh vilken trevlig överraskning som låg på posten. Ett paket med super fina fransar från Fransstylisterna.se. Det här är inte “huvud inlägget” för dessa fransar, utan kommer göra ett inlägg där jag visar hur dom ser ut på med en snygg makeup. Men jag passar på att tipsa om dom lite denna morgon ändå medan jag dricker mitt morgonkaffe. 

Brukar ni använda fransar?
Känns som varenda tjej idag har tagit lösögonfransarna som en huvud produkt att tillföra för sin vardagliga look. Personligen är jag den som nästan aldrig använder fransar till vardags “knappt på fest”. Men jag tycker det är sjukt snyggt när man väl sätter på dom, det får en att känna sig sådär extra tillfixad. Så att få testa dessa godingar ska bli riktigt kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.