MODE

BLOPPIS – tänkte ha en bloppis på min blogg kommande dagarna

Hej finisar , tänkte meddela er om att jag tänkte ha en bloppis på bloggen under kommande dagar. Så är det någon som är intresserad av att köpa tonvis av klänningar och högklackade skor i mängder så ska ni hålla utkik på bloggen. Jag sitter på så otroligt mycket saker som jag inte använder. Många av skorna / kläderna har aldrig använts förutom vid fotografering för samarbete på bloggen. Eller så hade det använts max 1 gång på ett event. Så håll utkik närmsta dagarna då jag ska börja fota av saker till försäljning.

  • Skor
  • kläder
  • hudvård
  • skönhetsprylar
  • jackor
  • smycken

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.