RESOR / HOTELL,  VARDAGLIGT

Skulle vilja göra en jorden runt resa inom kort

Godmorgon, eller borde jag säga god lunch kanske. Vaknade för längesen, men har haft lite annat för mig innan jag satte mig här vid bloggen. Idag hoppas jag verkligen på att orka hålla mig vaken hela dagen och inte somna. Söndag och det finns inte mycket på schemat, det är nyårsafton i morgon och jag har ingenting direkt inplanerat faktiskt. 

Mer än något skulle jag bara vilja åka utomlands faktiskt. Satt och googlade lite inspirations bilder på resor och kom såklart över Jannie Olsson Delers bilder – Magiskt minst sagt. Mitt mål framöver är att få göra en liten jorden runt resa och bara upptäcka världen. Äta gott, dricka gott och ta miljontals med inspirerande bilder. Jag älskar Sverige eftersom det är mitt land, men Sverige är sååå tråkigt när det kommer till klimat och omgivning. Inga färgglada hus, inga svajande palmer. Allt är verkligen så inrutad och grått här. När jag åker till Marbella så får man en helt annan typ av inspiration pga. omgivningen. Inget hur är det andra likt, massa med små unika butiker och folk lever på ett helt annat sätt. På tal om Marbella, precis bredvid morfars hus finns en affär som vi kallas “svensk butiken” en liten butik som säljer Svenska varor åt dom svenskarna som är bosatta där nere. Där stötte vi ihop med Richard Deler (Jannis pappa) och hennes lillebror. Mycket trevlig man.

Bilderna är lånade från Jannies blogg

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.